0
DO YOU WANT TO


BECOME A Model?Zie jij jezelf levensgroot op een billboard of op de cover van een magazine? Denk je dat jij de uitstraling hebt om producten aan te kunnen prijzen in een commercial? Get scouted by Galucci!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe modellen van 0 tot 100 jaar oud, klein en groot, slank en voller, klassiek mooi of met een bijzondere uitstraling. Galucci heeft als modellenbureau bekendheid verworven in de reclame-en modewereld. Onze modellen zijn ingezet voor commercials, film- en hostesswerkzaamheden.
Heb jij talent? Wij zien jouw aanmelding met veel enthousiasme tegemoet!BECOME A Model


Wil jij graag aan het werk als model bij Galucci? Aarzel niet en vul onderstaande gegevens in door middel van het invulscherm en voeg drie recente foto's van jezelf toe aan de hand van onderstaande voorbeeldafbeeldingen. Voor een goed resultaat kies je een .jpeg-bestand. Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons een positieve of negatieve reactie.STEP 1: UPLOAD 3 PHOTOS OF YOURSELF
1. CLOSE-UP

2. CLOSE-UP SMILING

3. FULL-BODY

STEP 2: FILL IN YOUR INFORMATIONMORE Info

AANMELDING


Mocht je graag willen werken als model, figurant, edelfigurant of acteur dan is de eerste stap jezelf aan te melden bij Galucci via het bovenstaande formulier.
Zodra wij jouw aanmelding in goede orde hebben ontvangen, gaan wij jouw gegevens en foto's met het team bespreken. Mocht je helaas geen match zijn voor ons modellenbestand, dan zal Galucci je hierover verwittigen. Komt er wel een interne positieve reactie uit je aanmelding, dan neemt Galucci contact met je op via mail om een online intake gesprek te plannen.

ONLINE INTAKE


Zodra Galucci na een positieve reactie contact met je opneemt, nodigen wij je uit voor een online intakegesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we vertellen hoe we werken, wat we van onze modellen verwachten en bekijken we of je een verlengstuk bent van ons visitekaartje. Tijdens het intakegesprek wordt definitief besloten of er een toekomstige samenwerking in zit. Tevens krijgt het model ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

EIGEN FOTOMATERIAAL


Zodra een model beschikt over goed en voldoende professioneel foto- en/of filmmateriaal, kan het model ingeschreven worden met dit beeldmateriaal. Het is belangrijk dat je dan al je fotomateriaal naar ons opstuurt. Galucci bekijkt dan met welke foto’s we jou het beste kunnen presenteren aan onze opdrachtgevers. Het is van groot belang dat je beeldmateriaal recent maar ook divers is. Zorg ook dat jouw fotomateriaal verticaal is, in kleur en zonder (te veel) bewerking. Je moet verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen kunnen laten zien. Bij een verandering in uiterlijk zoals haar en maten, wordt Galucci graag op de hoogte gesteld van nieuw beeldmateriaal om je portfolio zo up-to-date mogelijk te houden.


JOUW PORTFOLIO


Om een model zo goed mogelijk te presenteren bij onze opdrachtgevers hebben wij professioneel presentatiemateriaal nodig. Dit houdt in: goede professionele foto’s, eventuele filmpjes maar ook een actuele omschrijving van je maten, uiterlijk en overige informatie. Zorg dus altijd dat je profiel up-to-date is en breng ons op de hoogte van toekomstige veranderingen. In jouw online portfolio op onze website kunnen we zowel foto’s als video’s toevoegen. Tevens is je online portfolio zo samengesteld dat onze opdrachtgevers je set cards ten alle tijden kunnen bekijken/downloaden.
PORTFOLIO Shoot

BY GALUCCIHeb je te weinig of geen professioneel fotomateriaal? Wil jij je blijven verdiepen in het modellen vak? Dan biedt Galucci je de mogelijkheid om een portfolio shoot af te leggen. Dit is geheel op vrijwillige basis. Tijdens de shoot gaan we jou testen voor de camera zodat we kunnen bekijken of je geschikt bent om gepresenteerd te worden als model by Galucci. Onze fotograaf zal minimaal honderd opnames maken in twee verschillende looks. Je wordt voorzien van een professioneel team, een make-up & hair artist en een styliste die jou voor, tijdens en na de shoot zal begeleiden.

Na afloop van deze shoot worden je foto’s samen bekeken en besproken met een Galucci member. Je krijgt direct een USB-stick met alle foto’s mee. Galucci bewerkt geen foto’s om het model er beter te laten uitzien. Bij onze opdrachtgevers staat centraal: What you see is what you get.

Deze shoot wordt georganiseerd als leerproces:
- Voor jezelf, om te kijken hoe het je bevalt.
- Voor Galucci, om te zien hoe je werkt voor de camera en ook tevens om jou de juiste begeleiding te geven.
- Voor een professioneel portfolio, om je zo te presenteren bij onze opdrachtgevers.


Mocht deze shoot niet goed gaan, dan vertellen wij je dit eerlijk tijdens de eerste ronde en stoppen we met het fotograferen. Je wordt dan helaas geen model by Galucci en er zullen dan geen kosten in rekening worden gebracht. Verloopt de shoot wel goed, dan wordt deze volledig afgemaakt en zullen er materiaalkosten in rekening worden gebracht voor het team.

GRATIS UPDATE SHOOT!


Zodra je een portfolio shoot by Galucci hebt afgelegd dan heb je recht op gratis update shoots! Ben je na een jaar (of eerder) veranderd in je uiterlijk, geef dit dan aan ons door. Het Galucci team zal je dan inplannen voor update shoot. Op deze manier houden we ons modellenbestand en jouw portfolio helemaal up-to-date. Er worden enkel materiaalkosten in rekening gebracht als het model zelf wenst de gemaakte foto’s te ontvangen.Een portfolio shoot wordt op vrijwillige basis van het toekomstig model ingepland. Indien het model ervoor kiest ergens anders professionele foto’s te maken, keurt Galucci dit goed. Wel dient het model zich ervan bewust te zijn dat deze foto’s door een professionele fotograaf met studiolicht gemaakt dienen te worden. Het model moet minstens twee verschillende types kunnen uitstralen, make-up en hairstyling dienen professioneel verzorgd te worden (afhankelijk van de leeftijd) verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen.

Naderhand kan het model deze foto’s naar Galucci digitaal toezenden. Het team beslist dan of deze foto’s voldoende zijn. Na goedkeuring zullen we overgaan tot inschrijving by Galucci en jouw portfolio samenstellen om je hiermee te presenteren naar onze opdrachtgevers.

QUESTIONS & Answers

Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Indien je uiterlijk en / of gegevens veranderen (lengte, maten, haarkleur, tattoos, maten, etc.) kun je dit altijd aan Galucci doorgeven via een mail aan info@galucci.nl. Galucci streeft naar minimaal 1x per jaar nieuw fotomateriaal toevoegen zodat alle portfolio’s up to date zijn. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Een portfolio is jou visite kaartje. Dit bestaat uit een selectieve selectie van professionele foto’s. Hiermee wordt je gepresenteerd bij opdrachtgevers. Zorg ervoor dat je portfolio gevarieerd is en dat je sterke punten goed naar voren komen! Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Een modellenbureau bemiddeld enkel modellen die aan bepaalde maten en lengtes voldoen voor fashion-gerichte opdrachten. Een Castingbureau bemiddeld mensen uit vrijwel alle leeftijdscategorieën voor commerciële doeleinden. Galucci is een modellen- en castingbureau. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Bij fashion dien je aan bepaalde maten te voldoen, commercieel is wat ruimer ingezet. Denk hierbij aan reclamegerichte opdrachten, commercials en promoties. Galucci heeft zowel fashion als commercieel gerichte modellen en opdrachten. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Galucci houdt ongeveer 2x per maand portfolio shoots op het kantoor in Maastricht. Hierbij zijn uitsluitend professionele fotografen, visagisten en stylisten aanwezig. Hier vind je meer uitleg over de portfolio shoots. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Na je inschrijving word je automatisch betrokken bij alle opdrachten waar jij geschikt voor bent. Achter de schermen is Galucci dagelijks bezig met verschillende opdrachten. Om teleurstellingen te voorkomen hoor je alleen van Galucci als je daadwerkelijk door de opdrachtgever wordt geboekt. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Bij een boeking worden er een of meerdere Galucci modellen geboekt door een opdrachtgever. Een boeking houdt in dat de geselecteerde modellen aanwezig zullen zijn op het afgesproken tijdstip en datum op de locatie van de opdracht. Voor een boeking/opdracht ontvang je altijd een honoraria aangepast aan de soort opdracht. Van tevoren ontvang je altijd een schriftelijke boekingsbevestiging van Galucci met alle informatie. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Check altijd of het bureau ingeschreven staat bij de kamer van koophandel, er wordt ook geadviseerd je ook zeker om onderzoek te doen naar hoe lang een bureau al actief is binnen de branche. Ook raden we je aan om de sociale media kanalen te bekijken om een beter beeld te krijgen van een bureau en de mensen die er al model zijn en / of werken. Check ook altijd of het bureau om extreem hoge bedragen vraagt voor het opbouwen van een portfolio. Een castingbureau beschikt altijd over een kantoor. Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.

Na een positieve interne beslissing word je uitgenodigd voor een intake gesprek. In dit gesprek wordt er uitgelegd wie Galucci is en wat ze doen. Vind hier meer informatie over onze intake gesprekken Alle inschrijvingen vinden plaats via de Galucci website onder het kopje model worden, klik hier om je aan te melden.
ARE YOU READY TO

BECOME A Model?


GALUCCI INT. MODEL & CASTING AGENCY

Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar centrale positie in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.LINKS

ALGEMENE VOORWAARDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

BEGRIPPEN EN TIPS


CONTACT

Wilhelminasingel 127
6221 BJ,Maastricht NL
+31 (0)43 325 78 69
info@galucci.nl© Copyright Galucci Int. Model & Casting Agency 2022. All Rights Reserved.