0


INFLUENCERS

Zoals reeds bekend bemiddeld Galucci vanaf 1989 meerdere Talents voor diverse doeleinden aan opdrachtgevers. Tot de dag van vandaag blijft de vraag naar influencermarketing toenemen. Het bemiddelen van influencers om een dienst of product online te promoten wordt momenteel veel gerealiseerd. Influencers delen posts over hun passie of expertise op hun socials. Daardoor kent hun doelgroep hen goed en vertrouwt het als ze iets aanbevelen.

Voor onze opdrachtgevers is social media in combinatie met de inzet van onze influencers zeer geschikt. Dit om een specifieke doelgroep te bereiken en op deze manier hun product/dienst onder aandacht te brengen. Galucci speelt hier graag op in.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR INFLUENCERS!
Meld je aan via influencers@galucci.nl

GALUCCI INT. MODEL & CASTING AGENCY

Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar centrale positie in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.LINKS

ALGEMENE VOORWAARDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

BEGRIPPEN EN TIPS


CONTACT

Wilhelminasingel 127
6221 BJ,Maastricht NL
+31 (0)43 325 78 69
info@galucci.nl© Copyright Galucci Int. Model & Casting Agency 2022. All Rights Reserved.