0


30+ YEARS OF GALUCCISINCE 198930+ YEARS OF GALUCCISINCE 198930+ YEARS OF GALUCCISINCE 198930+ YEARS OF GALUCCISINCE 198930+ YEARS OF GALUCCISINCE 1989About The Agency


WE VALUE PERSONALITY, DIVERSITY AND FAMILY

Galucci, anno 1989, is een internationaal modellen- en casting agency. Galucci opereert vanuit het Zuiden van Nederland en bekleedt hiermee een centrale positie binnen de Euregio.

Wij vertegenwoordigen Talents van 0 tot 100 jaar, groot, klein, dun, volslank, mooi, apart, jong of rijper. In de loop der jaren en heden werken we met veel plezier om vele Talents te bemiddelen voor onze opdrachtgevers in binnen-en buitenland. Galucci heeft de kracht om de juiste personen met elkaar te verbinden op de juiste data, juiste tijdstip en juiste locatie!


MODELS Featured In

VIEW ALL CLIENTS

The ACADEMY


Ben je nog geen model (by Galucci)? Dan willen wij jou graag de kans bieden om bekend te worden met het modellen vak, voordat je besluit model te worden. Ben je al model maar heb je behoefte aan meer ondersteuning en begeleiding? Dan is dit zeker iets voor jou! The Galucci Academy is geschikt voor iedereen en staat centraal voor het vergroten van zelfvertrouwen !

The Galucci Academy is ontstaan door de interesse van onze bestaande alsook nieuwe modellen in het modellenvak en acteren. Wij vinden het erg belangrijk dat modellen zelfverzekerd en ervaren zijn voor opdrachten. Een model die het niet vreemd vindt om een gekke bek te trekken voor de camera en die precies snapt welke pose er moet worden aangenomen. Met onze jarenlange ervaring streven wij voor persoonlijkheid en zelfverzekerdheid. Join the Academy now!

GALUCCI INT. MODEL & CASTING AGENCY

Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar centrale positie in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.LINKS

ALGEMENE VOORWAARDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

BEGRIPPEN EN TIPS


CONTACT

Wilhelminasingel 127
6221 BJ,Maastricht NL
+31 (0)43 325 78 69
info@galucci.nl© Copyright Galucci Int. Model & Casting Agency 2022. All Rights Reserved.